Klinik info

shutterstock_244733677Guldborgsund Fysioterapi er beliggende Strandgade 39, 4800 Nykøbing F., med gode parkeringsmuligheder med handicapafmærkning.

Klinikken er moderne indrettet med store lukkede behandlingsrum og træningssale. Klinikken er handicapvenlig med elevator og handicapvenligt toilet.

Konsultation og træning
For at få en tid skal du kontakte os ved at møde op eller ringe til klinikken hvor sekretæren eller en af fysioterapeuterne vil booke en tid til dig.

Til første konsultation skal du medbringe en evt. henvisning fra lægen, operationsbeskrivelse og andre lægelige beskrivelser. Du bedes altid medbringe dit sygesikringsbevis og køre det igennem vores velkomstterminal.

Skal du til træning, beder vi dig om at have indesko på og ligeledes medbringe et svedehåndklæde.

Betaling
Guldborgsund Fysioterapi har overenskomst med sygesikringen.

Fysioterapi er en del af det Danske offentlige sundhedsvæsen. Der gives således tilskud til din behandling/genoptræning hvis du har en henvisning fra lægen.

Hvis du har en henvisning fra lægen yder “Sygeforsikringen danmark” tilskud til ALLE behandlinger og til træning.

Har du fra dit forsikringsselskab modtaget en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne i forbindelse med din skade, bedes du medbringe denne skrivelse, da vi således kan sende regningen direkte til forsikringsselskabet.

Vi tager mod Dankort.

Ved for sent afbud – efter kl. 9.00 på behandlingsdagen må vi ifølge overenskomsten opkræve et gebyr på kr. 286,53.